Gasztronómiai kalandozás külföldön magyar módra
Osztrák mindennapjaink
2015. november 25., szerda
Limara-könyvek végigsütése
›
Nagy örömömre Limara 3 könyvének boldog tulajdonosa lettem. Eddig is rendszeresen sütöttem a blogjáról, de most egy nagy fába vágom a fejsz...
2014. július 13., vasárnap
Kakaólap szederlekvárral
›
Szénhidrát és cukormentesen csináltam egy kis finomságot, hogy én is tudjak valami jót enni. A tésztája könnyen tekerhető és megtölthető....
Csörögefánk sütőben
›
Tegnap bableves volt az ebéd, és jó magyar szokás szerint, palacsinta jár hozzá. No nekem is lett volna a tervem, de mostanában volt bögr...
Zsidó napok III. Humusz és Pita
›
Humusz pitával Nem tudom, ki mennyire van barátságban a csicseriborsóval, én, mondhatom nagyon. Mivel az alap íze nem túl intenzív, ...
Zsidó napok II. Barhesz
›
Folytatva az előző bejegyzést, most a Barhesz a főszereplő. A barhesz vagy hálá (challah) a zsidó konyha süteménye. Tésztája li...
Zsidó napok I. Bagel
›
Nagyon kedvelem a közel-keleti konyhát, rendszeresen készül itthon humusz pitával, és társai. Nemrég láttam egy cikket a Budapest Bagel-r...
2014. február 27., csütörtök
Kruidnoten/Pepernoten Holland fűszeres keksz
›
Karácsonykor nővéremék eljöttek hozzánk, hozva magukkal egy kis Hollandiát. Ez 2 csomag tradicionális holland sütit takart és külön nekem eg...
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése